top of page

Hei, Yael tässä!

Autan sinua saamaan jännittäviä, hauskoja, koskettavia ja inspiroivia ilmestyksiä Raamatun hepreasta. Ohjaan sinua alkeista alkaen oppimaan hepreaa ja löytämään ilmestyksiä ihan itse.  Tule mukaan ilmestysheprean kurssille!

Voit kutsua minut myös tilaisuuksiin puhumaan aiheesta heprean kieli ja Israel. Tsekkaa myös uudet kirjalliset materiaalit, joita voit tilata itsellesi.

12569_KK-KUVA_070.jpg

YAELIN MATKA ILMESTYSHEPREAAN
 

  • YAEL EIDELMAN on pioneerannut ilmestyshepreaa vuodesta 2016. Hän on ollut haluttu puhuja ja kirjoittanut kirjan, josta toinen painos jouduttiin ottamaan jo kolmannella viikolla kirjan ilmestymisestä. Uusi kirja ilmestyy 2024!

  • KOKENUT OPETTAJA - Yael Eidelman on ollut pätevä luokanopettaja vuodesta 1996 ja kielten opettaja vuodesta 2012.

  • ERILAISIA KURSSIPAKETTEJA - Tarjolla on erilaisia ja eripituisia kursseja sekä inspiroivia opetustilaisuuksia esimerkiksi seurakunnille tai virkistyspäiville. 

KIELITAITO

  • English

  • Français

  • Suomi

  • Svenska

  • Norsk

  • עברית

Yhtenä päivänä, täysin odottamatta, minuun otettiin yhteyttä ja kutsuttiin puhujaksi vuotuiseen Ester konferenssiin. Varsinainen puhuja, heprean kielen ekspertti, oli joutunut perumaan tulonsa. Tilaisuuden aiheena oli heprean kieli ja Israel. Siinä hetkessä päätin ottaa uskon askeleen ja vastasin "kyllä" kutsuun. Hyppäsin johonkin sellaiseen mitä en ollut milloinkaan aiemmin tehnyt julkisesti. Yllätyksekseni tiesin siinä silmänräpäyksessä miten tulisin opettamaan tästä aiheesta! En kaataisi pääntietoa kuulijoiden päähän, vaan vetäisin heidät sisältä käsin 'heprean virtaan'.

Konferenssi oli menestys. Vaikka puhuin iloisen pulppuavasti, ihmiset tulivat kosketetuiksi ja poistuivat tilaisuudesta kyyneleet silmissä sanoen: "Tämä oli syvää, tämä oli syvää!"

 

 

Kun jälkeen päin kerroin ystävälleni miten inspiroivaa tämä oli, suustani pulpahti nämä sanat: "se oli kuin.... ilmestyshepreaa!" Ilmestysheprea on jännittävää ja avaa tuoreella tavalla Raamatun sanomaa. Se tuo Jumalan lähemmäksi. Se laajentaa ymmärryksesi syvyyttä. Parasta siinä on, että sinä alat löytämään ilmestyksiä hepreasta ihan itse.

Kun olin opiskellut Raamatun hepreaa yliopistojen kursseilla, oli opetus painottunut tulevaan akateemiseen tenttiin ja kieliopin hallitsemiseen. Huomasin etteivät opiskelijat välttämättä oppineet hepreaa tenttiä pidemmälle ja että he joskus jumittuivat pieniin yksityiskohtiin. Ilmestyshepreassa pääfokus on nostetta tuovissa merkityksissä, jotka räjäyttävät Raamatun ymmärryksesi uudelle tasolle!

Kun tulet kurssille, sinun ei tarvitse osata edes heprean aakkosia. Oivallukset heprean kielestä alkavat heti aakkosten ensimmäisestä kirjaimesta! Kurssilla tulet kokemaan iloa ja syvyyttä, ja paljon muuta! 

bottom of page